Markus Aujalays basilikamarinerade lammkotletter

Skriv ut recept
Markus Aujalay Basilikamarinerade lammkotletter
I vår örtmarinad har vi basilika, timjan, vitlök och citron - låt lammkotletterna marinera minst en timme, gärna hela natten för mer smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Huvudrätt
Kök Italienskt
Förberedelsetid 1 timme marinering
Tillagningstid 30 minuter
Portioner
Maträtt Huvudrätt
Kök Italienskt
Förberedelsetid 1 timme marinering
Tillagningstid 30 minuter
Portioner
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Mixa samtliga ingredienser till örtmarinaden länge till en slät, grön marinad.
  2. Häll över köttet och låt marinera minst 1 timme, gärna över natten.
  3. Torka av köttet lätt och krydda med salt.
  4. Grilla 2–3 minuter på varje sida.
Receptanteckningar

Receptet är framtaget av Zeta i samarbete med Markus Aujalay

Dela det här receptet
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer