Skagenröra med rättika, dill och tångrom

Sebastian Schauermann uppdaterar julens mat med Skagenröra med rättika, dill och tångrom.  New kind of Christmas!

Skriv ut recept
Skagenröra med rättika, dill och tångrom
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Maträtt Buffé
Portioner
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Koka upp rikligt saltat vatten tillsammans med kombualg och dillstjälkar i 10 min så det får smak.
  2. Lägg i den tärnade rättikan och dra av från spisen omedelbart.
  3. Tillsätt rödbetspadet och låt rättikan svalna i lagen.
  4. Hälla av rättikan och blanda den med majonnäs, dill och pepparrot.
  5. Lägg upp i en skål eller på en stekt råbrödskiva, garnera med tångrom och ev dill.
  6. Citronklyftor kan också funka fint.
Receptanteckningar
Dela det här receptet
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.