”Pinot Noir – inte bara Bourgogne” – exklusiv vinprovning 28 oktober

Den 28 oktober går årets vinprovning av stapeln – med Lars Torstenson i spetsen. Temat för vinprovningen är ”Pinot Noir – inte bara Bourgogne

Exklusiv vinprovning – ”Pinot Noir – inte bara Bourgogne”

Vinprovningen ”Pinot Noir – inte bara Bourgogne” leds av Lars Torstenson, som är en av de främsta vinmakarna i världen och har förärats över 400 medaljer för sina viner. Efter provningen får du njuta av en  fyrarätters gourmetmiddag tillagad med kärlek tillsammans med utvalda viner.

Paket 1 dygn från 2.395 kr per person

Lördagen startar med kaffe eller te och kaka, därefter vinprovning och avslutas med en fyrarätters middag med tillhörande vinpaket. Vinerna har Lars omsorgsfullt valt ut för att på bästa sätt passa ihop med maten.
Söndag: Frukost

27-29 okt – 2 dygn från 2.895 kr per person

Förläng din vistelse med att anlända redan på fredagen. I restaurangen kan ni njut av höstens À la carte och du har möjlighet att boka till en enklare lunch på lördagen.

I detta paket ingår ankomstfika på fredagen, middag kan bokas till. Lördag konstvisning på Greenverket, vinprovning och fyrarätters festmeny med vin.

En helg för livsnjutare – Villa Långbergs

Ta en paus i vardagen och njut av den vackra naturen kring Siljan där utflyktsmålen är många. På toppen i Tällberg med en milsvid utsikt över Siljan hittar du det charmiga hotellet – Villa Långbergs. Njut av god mat och dryck på hotellets restaurang i sällskap av en makalös utsikt över bygden och Siljan för att sedan avsluta dagen i en av hotellets nyrenoverade hotellrum.

Villa Långbergs arrangerar temahelger med olika aktiviteter, har en lugn atmosfär, ljusa fina konferensrum och  bra förutsättningar för en lyckad konferens. Den vackra naturen bjuder in till en romantisk inramning och är en perfekt plats att fira sitt bröllop på.

Varmt välkomna till natursköna Tällberg och hotell Villa Långbers med milsvid utsikt över Siljan.

Boka nu! Begränsat antal platser.

Vill ni boka ett extra dygn eller boka till lunch

Telefon: 0247-502 90

Hemsida: Villa Långbergs

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.