Barone Montalto – Italienskt ekologiskt vin på PET-flaska

Nu finns ekologiskt rödvin från Barone Montalto i en och en halv liters PET-flaska. Den praktiska och snygga flaskan är perfekt att ta på picknicken!

Tillsammans har vinproducenten Barone Montalto på Sicilien och Rewine tagit fram det första ekologiska vinet på en och en halv liters Pet flaska.

Barone Montalto Orgnic PET är ett veganskt klassat vin och energin som används till vinframställningen kommer till hundra procent från solceller på taget till vingården.

montalto-organic pet flaskaMan satsar mycket på miljön på vingården och producerar endast ekologiskt och veganskt vin här, säger säger Joakim Perani VD på Rewine.

PET är dessutom lättare än glas och och har därmed lägre CO2 utsläpp och så är det pant på flaskorna. Vinet i flaskan är gjort på druvorna Nero d’Avola, Frappato och Syrah.

Fruktigt och aromtiskt vin med inslag av svarta vinbär, björnbär, kryddor och kaffe. Passar utmärkt till smakrika kötträtter, gärna grillat eller servera vinet till klassisk italiensk mat, såsom pasta, pizza och charkuterier.

Pris: 107 kr
Nr74476

Text: Madeleine Skiljaica
Bild: Rewine

_________________________________________________________

Läs även

WaraWara – fruktigt rödvin

Följ oss på FACEBOOK och INSTAGRAM!

 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer