Champagne Taittinger Nocturne Rosé – Special Edition

Inför Pridefirandet har Tattinger tagit fram en specialdesignad flaska, Champagne Taittinger Nocturne Rosé Special Edition – I regnbågens alla färger!

Navid Kabiri, ambassadör i Sverige för Champagne Taittinger Nocturne Rosé Special Edition, och nära medarbetare till framstående organisationer som Stockholm Pride och QX, har designat den ikoniska flaskan. Flaskans design syftar till att lyfta en omåttlig och beundransvärd mångfald och samhörighet som signeras Pride.

Champagne Taittingers specialframtagna Nocturne Rosé Special Edition, designad av Navid Kabiri, speglar kärlek och dess fantastiskt välsmakande innehåll ska delas genom glädje och gemenskap i oförglömliga ögonblick. Helt enkelt en perfekt roséchampagne att avnjuta under ett så viktigt firande som Pride, säger Lars Öjerbäck, Sales Manager Fondberg

 

Tattinger rosé champagne

 

Roséchampagnen utmärker sig omedelbart med sin skimrande färg och har en något högre sötma än vanliga cuvéer. Den utgörs av 30% Chardonnay och 70% Pinot Noir, enbart framställt av de absolut bästa druvorna. Vid den slutliga blandningen adderas 15% stilla rött vin av Pinot Noir. Smaken är frisk med en antydan till tanniner och doften bringar tankarna till sommarbär. Den gör sig utmärkt att avnjuta till fisk- och skaldjursrätter.

 

Pris: 489 kr
Nr: 77029

_________________________________________________________

Läs även

Tre goda Roséviner

Mousserande vin med guldglitter och skimmer

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer