Frukost på sängen – tips till mors dag!

Fira mamma med frukost på sängen på söndag när det är Mors dag. En enkel gest som garanterat är uppskattad. Här kommer tips på vad som kan serveras!

Oatmeal Breakfast Bites

Oatmeal Breakfast Bites
Kakor till frukost, jo jag tackar! Busenkelt recept som blir så nyttigt som man vill. Förbered dem dagen innan och väck mamma på sängen med kakfest! Ta del av receptet här.

Rosé Royal Cocktail

rose cocktail

Överraska mamma med en lyxig cocktail gjord på rosé, grapefruktjuice och champagne. Extra fint att dekorera med färska blommor. En svalkande favorit! Recept här!

Ägg Benedict

eggs benedict

En klassiker i vegetarisk variant. Ägg Benedict är pocherat ägg på gott surdegsbröd med krämig hollandaise – mums! Mamma blir inte besviken. Här är receptet!

Stapla plättar

pannkakor plättar

Det enkla kan bli riktigt fint! Gör små plättar av smet till amerikanska pannkakor och stapla dem. Lägg ett färskt bär på toppen, stick ner en tandpetare eller cocktailpinne och pudra med florsocker. Succé!

Kära hjärtanes

tomat hjärta

Vilken mamma älskar inte hjärtan? Gör hjärtan av cocktailtomater som bilden visar eller varför inte använda pepparkakformarna från i julas och göra hjärtformade brödbitar, frukt eller… ja vad som helst!

Glad Mors Dag lilla mamma!

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer